Cum îți dai seama dacă un agent imobiliar este de încredere

Nicoleta Ungureanu 07/08/2016

Vânzarea unei locuințe are mult mai multe șanse să se transforme într-un succes atunci când apelăm la un agent imobiliar. Problema este, de cele mai multe ori, dacă persoana pe care am ales-o este de încredere sau nu.

Sunt mai multe semne care ne demontrează dacă un agent imobiliar este profesionist și demn de încrederea noastră.

Iată care sunt aspectele pe care trebuie să le luăm în seamă:

  1. Lucrează pe bază de contract – Un agent imobiliar profesionist vă va pune la dispoziție un contract încă de la prima sau a doua întâlnire. Acest lucru nu trebuie să vă alarmeze. ci ar trebui să vă asigure că ați apelat la un agent care vrea să își asigure legal serviciile. Mai mult decât atât, dumnevoastră vă veți asigura, de asemenea, o colaborare sigură,  în limita legii.
  2. Este recomandat de multe persoane – Este de la sine înțeles că un agent imobiliar care este recomandat de multe persoane din jurul vostru este unul de încredere, pentru că acesta este modul în care și-a câștigat simpatia și respectul celor din jur. Prin urmare, nu uitați că recomandările sunt extrem de importante atunci când alegem un agent imobiliar.
  3. Inițiază o întâlnire înainte de a începe o colaborare – Un agent profesionist știe foarte bine că pentru a începe o colaborare are nevoie să înțeleagă foarte bine nevoile și așteptările clienților săi, iar acest lucru necesită o întâlnire față în față.
  4. Nu va publica oferta unei locuințe pe care nu a vizionat-o – Este absolut necesar ca un agent imobiliar să vizioneze o proprietate înainte de a o promova, publicând o ofertă. Niciun agent imobiliar de încredere nu va accepta să promoveze un produs pe care nu îl cunoaște în totalitate, pentru a putea mai apoi să îl prezinte cu acuratețe potențialilor cumpărători sau chiriași.

Pentru a lua legătura cu un agent imobiliar de încredere, vă invităm pe Manager Imobiliar! De asemenea, ne găsiți la următorul număr de telefon: 0724 485 211.

About the Author